• kenburns6
  • citybg
  • kenburns6

Chocolade

gebak

Valrhona is een Franse chocoladefabrikant gestart in de kleine stad van Tain L' Hermitage, dichtbij Lyon. Het bedrijf werd opgericht in 1924 door een Franse pattisseriechef-kok uit de Rhône vallei en is vandaag één van de belangrijke producenten van chocolade in de wereld. Het bedrijf handhaaft ook École du Grand Chocolat, een school voor professionele chef-koks met een nadruk op op chocolade-gebaseerde schotels en gebakjes.

Valrhona concentreert zich hoofdzakelijk op de chocolade van de hoogste-kwaliteit die voor beroeps evenals voor privé consumptie op de markt wordt gebracht.

Onze keuze om met Valrhona chocolade te werken is in de eerste plaats omwille van de kwaliteit en puurheid van dit zwarte goud. 'Heel bekend zijn de Grands Crus. Dat is chocolade van de beste kwaliteit op basis van cacao van over de hele wereld. De chocolade uit de verschillende gebieden heeft een typische smaak: gefruit, bitter, intens. Om je te helpen bij je keuze vind je in de winkel een smakenrad. Op basis van die smaken maken we dan weer combinaties in repen chocolade en worden deze unieke smaken gebruikt in de verwerking van al onze patisserie en chocoladestukken.’

Online bestellen
gebak